Галин Иванов: „Славия е моят дом”

Галин Иванов: „Славия е моят дом”

Офанзивният халф на Славия Галин Иванов бе награден в Пресклуб „България” за най-добър играч на 16-ия кръг на Първа лига, след като отбеляза два гола за успеха над Септември с 4:1, като Иванов бе в основата на още един от головете, макар той да бе записан като автогол на Румен Трифонов. Доброто представяне на Галин Иванов му донесе 9 гласа от участвалите в традиционната анкета на Пресклуба  19 футболни треньори и специалисти. С 4 гласа е голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру, с 3 гласа е Мартин Камбуров /Берое/, 2 гласа има Валери Домовчийски /Верея/, а с 1 глас е Михаил Иванов /Витоша/.

“Целта ни е да влезем в първата шестица. Доколко ще успеем, времето ще покаже, но мисля, че имаме сили и показваме, че имаме потенциала да влезем в първата шестица”, каза Галин Иванов след награждаването и допълни:.

„Ако успеем да спечелим Купата на България, това ще е един подарък за нас. Мисля, че е трудно, но не и невъзможно”. Иванов разкри, че все още не ясно дали ще остане в Славия и през пролетния полусезон.

“В момента искам да си свърша работата в Славия,  договорът ми е до края на декември  и тогава ще мисля какво ще правя. Естествено, че всеки футболист иска да играе в чужбина, така че ако излезе добра оферта, разбира се, че ще я приема, но не на всяка цена. Славия ми е на сърцето, Славия е моят дом,”, заключи Галин Иванов.