Добрин Гьонов, изпълнителен директор на ФК ЦСКА 1948: „Тази година бе успешна за нашия клуб”!

Добрин Гьонов, изпълнителен директор на ФК ЦСКА 1948: „Тази година бе успешна за нашия клуб”!

Добрин Гьонов, изпълнителен директор на ФК ЦСКА 1948:

„Тази година бе успешна за нашия клуб”!

На специална пресконференция в Пресклуб България изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин  Гьонов изрази задоволство от представянето на отбора през изминалата година. “Измина една много важна година в историята на нашия отбор. Успяхме да спечелим промоция за трета лига, макар и доста трудно във финалната фаза – бяха много емоционални баражи. Успяхме след това да сглобим един боеспособен отбор, който миналата седмица победи прекия си конкурент и се откъснахме на седем точки от Хебър и на 10 точки от Вихрен. Целите, които бяха поставен пред треньорското ръководство, са изпълнени. Това, което искахме да се вижда – и в резултатите, и в играта, е налице. Като ръководство ние постоянно сме във връзка с треньорското ръководство и те знаят нашите оценки за тяхната работа, които са повече от добри. Успяхме да покрием всички критерии за Трета лига, мисля, че успяваме да направим добра организация и за всички мачове, така че и феновете  да остават доволни. Уверен съм и съм сигурен, че отборът ще успее да се класира за “Б” група. Пожелаваме си всички през следващата година да се съберем отново тук и пак да сме уверени на върха във Втора лига”, коментира той.

Помощник-треньорът Йордан Юруков сподели пред репортерите, че треньорското ръководство ще работи върху надграждане и подобряване на отбора. “Няма как да не сме доволни от представянето на момчетата, от тяхното раздаване, но все пак е изминал само един полусезон, фактически сме изиграли първото полувреме. Ние сме си направили нашите изводи, анализирали сме изминалия полусезон, отчели сме  някои наши слабости като цяло. Смея да твърдя, че имаме доста добър и сериозен отбор, но с още малко надграждане ще ставаме все по-добри. Трябва да има развитие, ЦСКА трябва да се развива и да върви само нагоре. Мислим и работим в тази насока, но като цяло сме много доволни от представянето до този момент”, каза Юруков.

Отборът на ЦСКА 1948 вече има пет нови сигурни попълнения:  Димитър Пангев /вратар/, защитниците Георги Атанасов и Кристиян Михайлов и нападателите Мартин Теошанов и Цветелин Цаковски.

Добрин Гьонов коментира и актуалната тема за предстоящия конкурс за ползване на стадион “Българска Армия” и базата в Панчарево: “Имаме готовност, ще участваме на конкурса. Нашите юристи подготвят всичко необходимо, така че да участвам на този конкурс. Това е единственото, което мога да ви кажа на този етап. Другото е, че следващата седмица ще дадем друга пресконференция, на която ще бъдем в различен състав, на която ще покажем доста интересни документи. Предполагам, че ще има интерес от ваша страна да ги видите”, заключи директорът на ЦСКА 1948.