Много интересни двубои предстоят на Ultimate Pro Fight 12 K1

Много интересни двубои предстоят на Ultimate Pro Fight 12 K1

Много интересни двубои предстоят на Ultimate Pro Fight 12 K1

На 15 декември от 19.30 ч  в зала Универсиада ще се проведе най-интересното състезание за годината – Ultimate Pro Fight 12 K1, каза на пресконференция в Пресклуб „България” президентът на Про Файт Стефан Маринов. Той подчерта, че 2017 г. е най-успешната година за тях, тъй като досега за проведени 5 състезания, а на 15 декември ще бъде шестото. Той подчерта, че предстоящата гала ще има две послания.

„Първото послание е да дадем подарък на всички, които харесват кикбокса, а второто е да  направим нещо добро. Преди няколко седмици разбрахме за тежка катастрофа с незрящи хора. Установихме, че много от тях, освен че не виждат, живеят в голяма мизерия. Затова решихме 10% от приходите от Ultimate Pro Fight 12 K1 да ги дарим на тези хора”.

Стефан Маринов уточни, че най-интересният мач в тази гала ще бъде между Бранко Бабачев и Радослав Карашев в кат. 83 кг.

„Никой от двамата не я искаше тази среща, но любителите на спорта я искаха. Бранко Бабачев от 8 срещи има една загуба, но е спечелил реванша, а Радослав Карашев също е отличен боец. Това ще бъде много интересен двубой”.

„Благодаря на Про Файт, че ми дава възможност да покажа своята класа, излизам да спечеля  с нокаут”, каза пред репортерите Бабачев.

„Бранко никога не е печелил с нокаут, не знам как ще ме победи точно мен”, отвърна на предизвикателството Карашев и подчерта, че двубоят им ще бъде мачът на годината”.

Победителят от тази среща ще се бие за титлата в категорията с Деян Топалски.

Интерес ще предизвика и единственият женски мач между Илияна Гълъбова и Амалия Колева, както и битката между Христо Йорданов и  Станислав Бахчеванов, един от ветераните в бойните изкуства.