Стамен Белчев: Ако сме постоянни, ще станем шампиони

Стамен Белчев: Ако сме постоянни, ще станем шампиони

На специална церемония в Пресклуб „България” старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе награден за треньор на месец декември. В традиционната анкета на Пресклуба от гласувалите 20  спортни медии и редакции Белчев получи 8 гласа, със 7 остана наставникът на ВК Марица Пд Иван Петков, а 5 гласа получи личният треньор на Владимир Далаклиев Пламен Трънски.

„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Това е голямо признание, първа награда е за мен и се надявам да не е последна”, заяви Белчев след награждаването и подчерта, че отборът на ЦСКА е готов за предстоящия първи мач от новия полусезон срещу Верея.

„Те са сериозен отбор, победиха и Левски, и Лудогорец, така че няма никакво подценяване от наша страна и очакваме много оспорван двубой. Надявам се да покажем 100 % от своите възможности и да спечелим”, каза Белчев и допълни, че Кирил Десподов и Станислав Манолев от понеделник тренират пълноценно с отбора и очаква да вземат участие в мача. Той уточни, че не знае за проговори с полския вратар Гжегож Сандомиерски и с Александър Тонев, който напусна италианския Кротоне.

„Мисля, че първенството ще бъде много оспорвано и интересно. Борбата за титлата ще бъде между Лудогорец, ЦСКА и Левски. Ако покажем необходимото постоянство, мисля, че сме готови да станем шампиони”, заключи Белчев.