Паулиньо: “Делио Роси ни дърпа напред”

Паулиньо: “Делио Роси ни дърпа напред”

Бразилецът Паулиньо безспорно е най-добре представящият се футболист от зимните попълнения на Левски. Офанзивният футболист откри головата си сметка при гостуването на Черно море, което “сините” спечелиха с 3:2. Заради отличното си представяне на “Тича”, той бе избран за играч № 1 на 24-ия кръг в Първа лига. В анкетата сред футболните треньори той спечели 7 гласа от общо 19, а веднага след него е съотборникът му Давид Яблонски с 4, следван от Антон Огнянов/Верея/ -3 и Фернандо Каранга/ЦСКА/ и Марселиньо/Лудогорец/ с по 2 гласа.

“Много съм щастлив от наградата. Благодаря на Господ, съотборниците ми, журналисти и треньори. Надявам се и занапред да печелим награди.”, заяви Паулиньо веднага след награждаването си в пресклуб “България”.

“Всеки мач е важен. Няма по-малко важен мач. Трябва да се раздаваме и работим всеки ден. Трябва да дадем максимално високи резултати. Адаптирането ми към Левски мина леко благодарение на всички в клуба. Те създадоха среда, в която ми беше лесно да го направя. Така мога да се съсредоточа в търсене на най-добрата си форма. Трябва да понауча малко английски и български, за да достигна по-високо ниво на комуникация. Моите съотборници ми помагат всеки ден и се надявам заедно с тях да печеля много награди. В България се чувствам добре и съм изключително щастлив.

За нас мачът с ЦСКА е много важен. Това, което знам е, че този мач е от по-голямо значение за феновете. Трябва да работим и да постигнем победа.

Роси е много опитен треньор. Преминал е през най-големите клубове в Италия. Всеки един от нас трябва да се адаптира към неговите изисквания, защото той ни дърпа напред”, заяви Паулиньо.