Жоао Пауло: „В Ботев Пд се чувствам отлично“

Жоао Пауло: „В Ботев Пд се чувствам отлично“

На специална церемония в Пресклуб „България“ нападателят на Ботев (Пловдив)  Жоао Пауло бе награден за Играч №1 на 25-ия кръг в Първа лига. Той получи 8 гласа от участвалите в анкетата 19 футболни треньори и специалисти. Иван Минчев (Славия) има 4 гласа, Фернандо Каранга (ЦСКА) е с 3 гласа, Тодор Неделев (Ботев) е с 2 гласа,  а Върджил Мисиджан (Лудогорец) и Мартин Камбуров (Берое) получиха по 1 глас.

Пауло благодари на всички, които са гласували за него. Той заяви, че осемте точки разлика между Ботев Пд и Левски са преодолими  и пловдивчани могат да завършат сезона пред “сините”.

“За момента разликата между нас и Левски изглежда прекалено голяма, но вярвам, че ако играем добре, тези 8 точки няма да са  проблем и ще успеем да се възползваме от възможността  да се класираме на трето място. Когато преминах в Лудогорец очаквах, че ще имам много възможности да се докажа и да играя, но после разбрах, че това няма да стане. Тогава се появи възможността да се върна в Ботев под наем  и се съгласих, тъй като там се чувствам като у дома. Нямаше никакви проблеми със завръщането ми и  футболистите  ме приеха много добре. Всички работим много усърдно – целите са да играем добре в мачовете за Купата на България  и в плейофите и да покажем добри резултати.“

Пауло заяви, че все още не е мислил какво ще прави след края на първенството.

„Ще се завърна в Разград и после ще преценим дали ще остана в Ботев, дали ще отида някъде другаде или ще играя за Лудогорец.  Може би ако продължа да работя така усърдно, когато се върна в Лудогорец,  ще съм титуляр“, заключи Жоао Пауло.