ФК ЦСКА 1948 очаква договори с нови спонсори

ФК ЦСКА 1948  очаква договори с нови спонсори

Ръководството на ФК ЦСКА 1948 обяви  на специална пресконференция  Пресклуб „България“ преди началото на сезона във Втора лига, че е преподписало част от спонсорските договори при подобрени условия. Изпълнителният директор на тима Добрин Гьонов заяви пред репортерите, че се надява до седмица да бъдат обявени два големи спонсорски договора.

“Дългоочакваният момент настъпи. В петък ни предстои първи мач към връщането ни в елита и първият ни мач като професионалисти от три години насам. Влязохме в професионалния футбол, спазвайки всички критерии. Тази година ще играем на “Васил Левски”. Стадион, който приляга на ЦСКА, защото тук са записани едни от най-значимите победи на нашия отбор в историята. Бюджетът ни е по-голям, защото се генерира по-голям интерес към нашия отбор. Съвсем скоро ще обявим, че успяхме да преподпишем с част от нашите спонсори на по-добри условия. Също така сме на прага на подписване на два големи спонсорски договора и се надявам, че другата седмица ще ги обявим. Смея да твърдя, че имаме доста стабилен бюджет, с който е подсигурено всичко на отбора за сезона. Играем честно – не влизаме в договорки и схеми с футболисти, съдии и противникови отбори. Очаквам и се надявам да има по-голям интерес към нашите мачове и на трибуните, и по телевизията”, каза Добрин Гьонов.

Старши треньорът на отбора Валентин Илиев посочи, че е доволен от селекцията и подготовката на отбора.

„На този етап селекцията е приключена. Във всеки мач ще излизаме за победа. Аз съм оптимист, че ще се представяме добре в предстоящите двубои“, бе категоричен Илиев.