Играчът на III кръг Крис Гади: „Искам Септември да остане в Първа лига“

Играчът на III кръг Крис Гади: „Искам Септември да остане в Първа лига“

Халфът на Септември Крис Гади, който записа хеттрик срещу Черно море, днес получи голмайсторската статуетка за играч на III кръг в анкетата на Пресклуб „България“. С гласовете на 9 треньори и специалисти французинът оглави седмичната класация. Втори с 5 гласа е Даниел Кутев от Витоша /Бистрица/ за двата гола,  с които отборът му победи Славия. На трета позиция с по 2 гласа са Мауридес от ЦСКА и Мартин Камбуров от Берое. Подреждането завършва с вратаря на Локо Пд Мартин Луков /1 глас/.

Крис Гади благодари за наградата, която той посвещава на съотборниците си. Играчът сподели, че не е изненадан от победата над моряците с 5:1, тъй като футболистите са добре подготвени. Вярваме на треньора /Николай Митов/ и следваме неговата тактика, каза Гади.

Той иска най-много Септември да остане в Първа лига.  „А пък аз да вкарвам колкото се може повече голове“, добави французинът. Атмосферата в тима е приятна, сред футболистите Гади има приятели извън терена. Най-добрият български отбор е Лудогорец, категорично заяви халфът на Септември. Двама са любимите му наши футболисти: Борис Галчев, с когото си партнират на един и същи пост, и Мартин Камбуров. Той е най-добрия български нападател, сподели още Крис Гади.