Левски може да играе с Уест Хем на 12 октомври

Левски може да играе с Уест Хем на 12 октомври

Уест Хем е следващото предложение за съперник на Левски за мача “75 години Георги Аспарухов /Гунди/”, каза на специална пресконференция в Пресклуб „България“ Димитър Дамянов, представител на организаторите на събитието Moko Solution. Англичаните са потвърдили, че могат да гостуват на “сините” на 12-и октомври и сега се чака решението на ръководството на Левски.

“Вчера след 17 часа дойде потвърждение от клуб от Висшата лига за готовността да изиграе мач с Левски  на 12-и октомври в София и чакаме отговор от ръководството на „сините“. Ако те искат, ние сме готови да го осъществим. Има официално съобщение от Уест Хем към нас и към Левски”, обяви пред репортерите Димитър Дамянов, който уточни, че този мач може да се играе само  на стадион “Георги Аспарухов”.

Дамянов разясни, че двубоят с Бока Хуниорс е пропаднал заради неяснотата около датите за срещата на Барселона със Севиля за Суперкупата на Испания. Причината за провала с Милан е смяна на ръководството на “росонерите”, а третият вариант – Ювентус не се е осъществил заради изтекъл предварителен договор, когато Левски и Moko Solution все още са разчитали на гостуване на Бока Хуниорс. Според Дамянов причината да не се осъществи мачът „75 години Георги Аспарухов /Гунди/” е лошо стечение на обстоятелствата. Той заключи, че за предните два варианта – Бока Хуниорс и Милан, са били продадени 4 хиляди билета. Закупилите билетите ще могат да ги върнат в началото на следващия месец, като подробностите за това ще бъдат обявени допълнително от Moko Solution.