Горещи битки на Гранд Файт Арена 2

Горещи битки на Гранд Файт Арена 2

Утре вечер от 20:00 ч в столичната зала „Арена Асикс“  любителите на бойните изкуства ще имат удоволствието да наблюдават 8 срещи на ринга във второто издание на Гранд Файт Арена. Те ще се проведат по правилата на ММА, К1 и муай тай. Билетите са по 20 лв и по 40 лв.

Организатори, както и в първото издание през декември м. г., са титулованите бойци Даниел Илиев и Георги Валентинов.Техните мачове обещават много емоции за публиката. Първият ще се изправи срещу Христакис Алехандро от Кипър в кат. 84 кг, К1. Другият очаква Константин Линник от Украйна в кат. 77 кг, ММА. Илиев и Валентинов споделиха в Пресклуб „България“ днес, че противниците им няма с какво да ги изненадат. В програмата са включени 3 изцяло български срещи. Драго Петров ще спори на ринга за победа срещу Теодор Гаврилов в кат. 68 кг, муай тай. Петър Ангелов ще се бие срещу Симеон Наковски в кат. 63 кг, К1. Туан Нгуен и Живко Стоименов ще бъде срещата в кат. 80 кг, ММА. Туан е българин по майчина линия и виетнамец по бащина.

До края на годината организаторите планират още 2 гала вечери Гранд Файт Арена. През лятото вероятно ще е едната, на Черноморието, другата ще е в Стара Загора през септември. Илиев и Валентинов обмислят в бъдеще събитието да стане верига и да има мачове за шампионската титла.