Тиаго Родригес: Чувствам се отлично в ЦСКА!

Тиаго Родригес: Чувствам се отлично в ЦСКА!

На специална церемония в Пресклуб „България“  халфът на ЦСКА Тиаго Родригес  бе награден за играч на 32-ия  кръг на Първа лига. Той получи 9 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори и специалисти. Станислав Иванов (Левски) има 5 гласа, Станислав Костов (Левски) е с 3 гласа, а Али Соу (ЦСКА)  е с 1 глас. Родригес благодари за получения приз и на всички, които са гласували за него и  призна, че се чувства добре на “Българска армия” и не мисли да напуска клуба.

„Надявам се с моя труд да получавам още повече такива призове. Трябва да си свършим работата, но вече не зависи само от нас. Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка. Трябва да даваме максималното от нас за треньора, който в момента води отбора. Винаги излизаме за победа. По-добре е да завършиш наравно, отколкото да загубиш”, коментира  полузащитникът равенството  с Лудогорец и дзопълни:

“ЦСКА е най-добрият отбор в страната и сме свикнали, че винаги трябва да играем за победа. Който не идва в отбора с тази нагласа, е на грешното място. Трудим се много усилено да спечелим мачовете си. Тръгването на Любо Пенев беше неочаквано, но ние продължаваме да си вършим работата. Поднових договора си с отбора за още три години. Ако не бях щастлив, нямаше да го направя. Ще се раздавам максимално за този клуб и ще давам най-доброто да защитавам тази фланелка. Има редица фактори, които влияят на това да не отбелязваш. Често създаваш много положения и топката не влиза. Понякога можеш да вкараш с един удар или  има един рикошет и топката влиза “, заключи Тиаго Родригес.