Играч № 1 на 6-и кръг Паулиньо: „Господ е начертал път за всеки. Можем да победим ЦСКА и Лудогорец“

Играч № 1 на 6-и кръг Паулиньо: „Господ е начертал път за всеки. Можем да победим ЦСКА и Лудогорец“

Днес  крилото на Левски Паулиньо получи за втори път статуетката за футболист № 1 на кръга в пресклуб „България“. Първата бе за играч № 1 на 24 кръг от тогавашната първа лига през март 2018 г. Бразилецът вкара два гола на Витоша (Бистрица) за разгромната победа с 4:0 и спечели 8 от общо 19-те гласа на футболните треньори, а с това  и приза за футболист на шестия кръг в efbet Лига. След него остана капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев с 6 гласа.

Левски ще търси победата у дома срещу Локомотив (Пловдив), заяви крилото на “сините”:

“Ще бъде сложен и труден мач за нас, но играем у дома и ще търсим трите точки. Именно заради това работим толкова сериозно тази седмица – за да търсим победа и да я постигнем. Целта ми е да вкарам възможно най-много голове и да помогна на терена, защото футболът е най-вече отборна игра. Достатъчно е да си тръгнем с три точки от срещата”, заяви Паулиньо.

“Петър Хубчев има по-големи изисквания към нас и иска да изцеди максимума от нашите възможности. Не ни оставя дори за миг да помислим, че може да не се раздаваме на 100 процента. Работим и вървим по правилния път. Срещу по-малките отбори трябва да печелим задължително, за да играем със спокойствие и самочувствие срещу големите. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме много добри футболисти и можем да ги победим. Готови сме да победим всеки един от отборите на върха, не виждам никакъв проблем”, добави бразилското крило.

“Всички знаем, че на новите им трябва време и именно това търсим в тренировките. Определено се усеща, че ставаме по-силен колектив. С всеки изминал мач ставаме по-постоянни и по-обиграни, което ще ни помогне в следващите кръгове”, продължи Паулиньо.

“Дали трансферът на Мариани ме стимулира? Винаги мисля за моята работа и това, което правя тук в Левски. Вярвам в съдбата и в това, че Господ е начертал път за всеки. Пожелавам успех на Давиде, а аз съм съсредоточен върху Левски. Другото – каквото Господ покаже. Миналата година беше трудна заради контузиите, които получавах. Връщах се на терена и се контузвах отново. Това беше много трудно за мен. Този път обаче направих добра подготовка и се старая в тренировките. Най-важното е да помагам на отбора”, завърши той.