Греъм Кери е Играч №1 на 8-и кръг

Греъм Кери е Играч №1 на 8-и кръг
Греъм Кери е Играч №1 на 8-и кръг
 
Резултати от анкетата за Играч №1 на 8-и кръг:
1. Греъм Кери/ЦСКА/ – 7 гласа
2. Станислав Иванов/Левски/ – 5 гласа
3. Евандро/ЦСКА/ – 4 гласа
4. Раул Албентоса/ЦСКА/ – 2 гласа
5. Спас Делев/Арда/ – 1 глас