Найджъл Робърта: „Щастлив съм в Левски, но ако получа оферта от друг чуждестранен клуб мисля, че е добре“

Найджъл Робърта: „Щастлив съм в Левски, но ако получа оферта от друг чуждестранен клуб мисля, че е добре“

Нападателят на Левски Найджъл Робърта разкри, че не знае за оферта от Галатасарай или друг чуждестранен клуб, както твърдят някои медии. „Концентриран съм върху играта на терена“, заяви днес нидерландецът в Пресклуб „България“, след като му бе връчена статуетката за Играч №1 на 28-и кръг в анкетата сред футболните треньори и специалисти. Извън терена футболистът е оставил всичко в ръцете на своя мениджър „Докато няма нищо конкретно, аз давам максимума за Левски“, каза Найджъл Робърта. Така всеотдаен докрай ще бъде и в предстоящия мач срещу Лудогорец, стана ясно от думите на нападателя.

Робърта призна, че е щастлив в Левски и в България би продължил кариерата си само в синия тим. Договорът му изтича след 2 години, но все пак ако получи оферта от по-голям клуб в чужбина, това е добре и за самия него и за сегашния му отбор.

Футболистът показа толерантност и към бившия треньор Петър Хубчев, за когото може да каже добри думи. Разликата сега при Георги Тодоров е, че отборът играе повече офанзивно.  Нидерландецът е оптимист за бъдещето на Левски, въпреки че ситуацията е трудна. „Аз вярвам, че всичко ще се оправи до няколко седмици“, заяви авторът на 2-та гола за победата на Левски срещу Берое в 28-и кръг в efbet лигата.