Без сантименти Краси Балъков иска победа срещу родния си Етър

Без сантименти Краси Балъков иска победа срещу родния си Етър

На специална пресконференция в Пресклуб „България“  главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков и Даниел Младенов споделиха своите очаквания за  предстоящия мач от efbet лигата срещу Етър. Балъков даде разяснения относно последните рокади в треньорския щаб на тима и поясни, че в момента всички спортно-технически решения се взимат от Красимир Петров и неговия щаб.

“За мен двубоят утре е по-специален, а и за Дани Младенов също. И двамата сме били в Етър и сме оставили спомени и следи. В главите си обаче нямаме нищо друго освен желание за победа. В мача с Левски разочаровахме феновете и сега трябва да ги зарадваме. Основата на един футболист да разкрие качествата си е нагласата и заряда. На мача с Левски нямахме и минималната основа да победим и бе логично да загубим. Това трябва да е само едно подхлъзване, за да знаят футболистите, че без агресия и заряд няма как да победиш. Искам утре да видя един отбор желаещ изява и победа”, заяви Балъков пред репортерите и допълни:

“Етър е с много добър и качествен треньор, който е работил и в нашия клуб. Оставили сме вижданията за схема на игра и тренировъчен процес на Краси Петров. Аз идвам сам и оставям треньорския щаб да черпи от моя опит и ако е необходимо да решаваме някои неща заедно. Данчо Юруков работи в клуба повече от три години, ръководството познава неговите качества, така че смяната му не е някакво спонтанно решение – това е доказателство, че тук няма хора и личности, а само успехът е на първо място. Той е млад и талантлив треньор и ще намери своето поприще. Все още не успяваме да направим нужния синхрон, но да се надяваме, че с Краси ще успеем. Още на първата тренировка имаше настроение и заряд, дано това се пренесе и на мача с Етър. Краси Петров си избира треньорския щаб и Атанас Борносузов е част от него. Имаме млад и перспективен треньорски щаб и им даваме гръб и ги подкрепяме. Ние не можем да променим фенската култура и ще трябва да се съобразяваме с тях и да им обясняваме. Надявам се да ни разберат за Борносузов, защото търсим най-доброто за отбора”, заключи Красимир  Балъков.

Даниел Младенов каза, че очаква победа срещу Етър в утрешния двубой между двата тима.

“Очаквам победа – домакини сме срещу Етър, които знаем, че имат проблеми в състава. Надявам се, че след загубата от Левски ще се вдигнем, ще изиграем един хубав мач и ще победим. За подценяване не може да става въпрос. Етър незаслужено загуби от Левски и направи хубав мач с Локомотив Пловдив. Нужни са ни трите точки и всички трябва да сме концентрирани за мача. Ясно е, че първенството става все по-силно, а ние като нов отбор в елита се опитваме да играем всеки мач за победа. Не постигаме това, което очаквахме преди началото на шампионата,  време е да покажем какво можем и да взимаме повече точки”, уточни Младенов.