Красимир Балъков: Чакаме мача срещу Лудогорец с нетърпение, за да си сверим часовника на какво ниво сме

Красимир Балъков: Чакаме мача срещу Лудогорец с нетърпение, за да си сверим часовника на какво ниво сме

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков  даде традиционната си пресконференция в Пресклуб „България“ преди мача  с Лудогорец от 12-ия кръг в efbet лига . Балъков заяви, че в срещата с “орлите” тимът може да си свери часовника  и да види на какво ниво е в момента.

“Такива мачове се чакат с нетърпение и наслада. Няма какво да губиш. Излизаме, за да покажем лицето, което показахме в последните мачове. В този мач освен да сверим часовника  друго не може да стане. Надявам се да направим един добър мач, а какво ще се случи накрая, ще видим. Целите остават такива, каквито сме заявили от самото начало”, каза Бала пред репортерите и допълни:

“За съжаление ситуацията с пандемията е тревожна. Никой не е застрахован, някои отбори като Царско село  например за втори път минават през това. Дори и без публика трябва да продължим. Това е нашата професия. Ще бъде доста лошо, ако има пак някакво прекъсване на първенството. Няма отбори, които искат да си го изкарат на някого. Срещу Лудогорец винаги трябва да си на 100%, ако искаш да имаш шансове за победа”, заключи Балъков.

На пресконференцията бе и халфът на  ЦСКА 1948 Васил Шопов, който потвърди думите на Балъков, че няма какво да губят срещу шампионите.

“В тези мачове няма какво да губим. Малко по-осакатен състав ще бъдем, но ще го преодолеем. За да сме в горната част на таблицата, трябва да играем и с шампиона, какво ще стане, ще видим”, заяви той.