Росен Кирилов: Предстои ни тежък мач в Разград, но ще се стремим да вземем точки

Росен Кирилов: Предстои ни тежък мач в Разград, но ще се стремим да вземем точки

На редовната си пресконференция в Пресклуб „България“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов коментира предстоящия двубой срещу Лудогорец от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в четвъртък от 19:00 часа на Хювефарма Арена.

“Предстои ни тежък мач, но ще се опитаме да се представим добре и да вземем точки. Всеки наш футболист, който излезе да играе, ще даде максимума от възможностите си отборът ни да се представи добре. Лудогорец направи много силен мач срещу Левски, впечатляващо изглеждаха техните играчи, особено в атака”, каза Кирилов  по повод представянето на шампионите срещу Левски и добави:

“Имаме сили и сме подготвени за мача. Срещу всеки се стремим да даваме максимума, да изглеждаме добре и да побеждаваме. Не искам да ни вкарват лесни голове и да оставяме пространства на съперниците. Целта ни е да влезем в шестицата, ако влезем там, ще си поставим нова цел, но първо трябва да изпълним първата”, заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 и поясни:

“Играчите, които са преотстъпени от Лудогорец, няма да вземат участие в мача с изключение на Наумов, но принципно няма незаменими играчи в нашия отбор”, заключи Кирилов.