Тодор Киселичков: "Трябва да излезем на терена и да победим"

Тодор Киселичков: "Трябва да излезем на терена и да победим"

На традиционната  пресконференция в Пресклуб „България“ наставникът  на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков коментира предстоящия двубой срещу  ПФК ЦСКА от първата шестица на efbet лига. Двата отбора излизат един срещу друг в събота от 19:00 ч. на националния стадион „Васил Левски“.

“Надявам се да се подготвим добре за утрешния  дерби-мач, искам играчите ми да играят футбол, да играят освободено. Нямаме проблеми с болни  футболисти, тези които бяха заболели, постепенно се включват в тренировките и навлизат в ритъм. Те са мъжки момчета и се стремят да дадат всичко от себе си за отбора”, каза пред репортерите Киселичков и допълни:

“Вероятно ще направим ротации, всички наши футболисти  очакват този мач и се радват, че  ще се играе. Политиката на клуба е да следи млади български играчи и да ги привлича, целта е да бъдат изградени и развити като футболисти. Не мога да давам генерална оценка  за представянето на отбора, има си ръководство, което да оценява. Журналистите също може да дадете оценка. Според мен отборът се представя на прилично ниво, пет момчета направиха дебют, всеки според възможностите си се представи добре. Мога да дам оценка само за периода, в който аз ръководя отбора.  В края на редовния сезон победихме Локомотив Пд, в кръговете от първата шестица  можеше и в трите мача да сме победители, но завършихме наравно“, заяви Киселичков и заключи:

“Всеки един мач е важен, в случая като треньор искам отборът да победи, трите точки се дават във всяка една среща, по-особен заряд в мен няма, трябва да излезем на терена и да победим. Подготвени сме за мача, имаме шансове да спечелим, искам нашите футболисти да се нагласят и да спечелят битката на терена”.