Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев: Имаме своите шансове срещу Лудогорец

Новият старши треньор на  ЦСКА 1948 Мирослав Миндев: Имаме своите шансове срещу Лудогорец

Новият старши треньор на  ЦСКА 1948 Мирослав Миндев даде първата си пресконференция в Пресклуб  „България“,  на която сподели своите виждания за предстоящия мач на тима срещу Лудогорец от втория кръг на  efbet  лига. “Червените” гостуват на Лудогорец в събота от 21:00 часа.

“Благодарен съм за доверието на ръководството, надявам се да се справя. Очаква ни труден мач срещу Лудогорец, но  мачът започва от 0:0 и 11 на 11. Ако се представим както можем, смятам, че имаме нашите шансове за добро представяне“, каза Миндев пред репортерите и добави, че ще наблегне  на разговори с играчите и ще опита да промени  нещо,  тъй като според него  някои футболисти са играли  малко под възможностите си в първия мач.  

“Напуснаха ни доста играчи, дойдоха нови, има необходимост от сработка, затова  ни е много трудно, че в първите два кръга от първенството играем с най-силните отбори, но такава е програмата. Ще разчитам на всички играчи с изключение на контузените. Отборите  в елита са с доста изравнени сили, футболистите са принципно на едно ниво. Имаме доста млади играчи, реалната ни цел е загадка за мен, имаме желание да побеждаваме във всеки мач, но къде ще стигнем ще видим”, заяви още Миндев на първата си официална пресконференция като наставник на ЦСКА 1948.

А на въпрос дали се притеснява, че треньорите се сменят доста често, той отговори:

“За мен е плюс, бонус, радвам се, че ме оцениха, вярвам във възможностите си, целта  ми е да се задържа възможно най-дълго  време, за първи път съм треньор на такова ниво.  Но много добре знам, че треньорът винаги е изкупителната жертва, ние се борим с времето, подготвен съм за това нещо. В Лудогорец, който и да влезе няма да свали нивото.  Но ние не сме се предали и никой не трябва да ни отписва, тъй като мисля, имаме своите шансове”, заключи Миндев.