Локомотив София показва на фенове и клубове как да печелят пари в понеделник,20.12,11.00 ч.

Локомотив София показва на фенове и клубове как да печелят пари в понеделник,20.12,11.00 ч.

Днес в пресклуб „България“ ФК Локомотив (София) обяви официално партньорството си с американската компания за криптовалути UssCyber. На пресконференцията присъстваха собственикът на столичните “железничари” Иван Василев, изпълнителният директор на клуба Бойчо Величков, изпълнителният директор на компанията Мишел Пасифико и представителят на UssCyber за Балканите Луиджи Векионе.

“Изградихме една от най-големите блокчейн платформи в света, базирана на спорта. Създадохме нова криптовалута, която се базира на бъдещо представяне на клубовете. Платформата е хибридна, използваме най-модерната технология в света. Платформата вече работи“, каза Пасифико.  В понеделник следващата седмица от 11 ч в пресклуб „България“ компанията ще представи подробно предимствата на платформата, по какъв начин всеки може да свали приложението и къде може да купите монетите.  За целта е подготвен  видоматериал, който ще бъде прожектиран.

Идеята е представянето на даден тим на и извън терена да се отрази на стойността на криптовалутите, които привържениците могат да купуват и да помогнат на любимия си тим.

Иван Василев заяви, че е пионер в България на този вид дейност, а всички фенове по света ще имат възможност да закупуват криптовалута и да имат финансов интерес от вложението. Сумите пък ще постъпват директно в касата на клуба.

“4 милиарда от населението на света са фенове на футбола. Това е най-голямата спортна индустрия. Всички хора могат да участват в нашия проект”, добави М. Пасифико