Стадион „Локомотив“ ще е с осветление след 3 месеца, новият спонсор Betano ще дава бонуси за добри резултати

Стадион „Локомотив“ ще е с осветление след 3 месеца,  новият спонсор Betano ще дава бонуси за добри резултати

Днес собственикът на ФК Локомoтив София 1929 Иван Василев и регионалният директор на гръцката компания Betano Цветин Йорданов обявиха официално партньорство за следващите 3 години.  На презентацията присъстваха изпълнителният директор на Локомотив Бойчо Величков, членът на директорския борд Веско Стоянов и капитанът на отбора Красимир Милошев.

Бетинг компанията спонсорира грандове като Спортинг Лисабон, Бенфика, Порто, Олимпиакос, Атлетико Минейро, Стяуа и др.  Столичният железничарски клуб е първия у нас, с който Betano подписа договор.  Логото на букмейкъра ще застане на гърдите на футболистите още от първия мач за пролетния полусезон, който е идната неделя срещу ЦСКА.

Иван Василев благодари на новия генерален спонсор и подчерта, че това е само началото на дълготрайно сътрудничество. Собственикът на Локомотив, който преди години спаси клуба от ликвидация и го върна към живота, добави, че за първи път има партньор, който е включил в договора изплащане на бонуси за добри резултати. Освен това,  в рамките на 3-годишния срок на договора има опция за преразглеждане на спонсорската сума за увеличаването й.

Цветин Йорданов сподели, че е изключително радостен да бъде партньор на огромен клуб като Локомотив с много фенове и традиции.  „Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се припокриват с тези на клуба“, каза директорът на Betano за България. Той уточни, че в момента не преговарят с друг футболен клуб у нас.

Днес Иван Василев зарадва феновете на Локомотив София с дългоочаквана придобивка. До 3 месеца на стадиона в кв. „Надежда“ ще бъде изградено осветление.  А това означава, че отборът ще играе домакинските си мачове от плейофите на своя стадион. От 17-и декември клубът има разрешение за монтиране  на осветление. В момента документите са в банката в очакване на одобрение за кредит, поясни Василев. След добрата селекция в зимния трансферен прозорец, все още продължаваме да търсим крило, добави собственикът на железничарите.  Той дефинира основната цел през пролетния дял на първенството в efbet Лига така: отборът да играе по-добре във всеки следващ мач.