ЦСКА1948 - „Гоним паралелно третото място в шампионата и Купата“

ЦСКА1948 - „Гоним паралелно третото място в шампионата и Купата“

Това обяви  днес на редовния седмичен брифинг в пресклуб „България“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев.

Нападателят Радослав Кирилов също сподели, че амбицията за постигане на максимума е силна и двете цели са равностойни: „Ще направим всичко възможно да вдигнем Купата. Първо обаче мислим за мача с Левски. Не трябва да има приоритети. Имаме два пътя, гоним максимално добро представяне и за Купата, и за първенството. Нека си свършим работата срещу Левски”. 

Футболистът подчерта, че в неделя предстои изключително важен мач срещу стойностен отбор, тъй като при победа в предстоящия 31-ви кръг на efbet Лига шансът на ЦСКА 1948 да спечели бронзовите медали става реален.

„Левски си е Левски!“, възкликна Тодор Янчев и продължи: „Левски винаги има своята история, слава, огромен брой фенове, дори да не е в най-доброто си състояние. Достоен и класен отбор. Напълно сме готови“, каза още наставникът и добави, че ще има на разположение всички футболисти освен трайно контузените Джонатан Перейра, Евгений Сердюк и Райън Бидунга.

Тодор Янчев не даде специална оценка за съперника на финала за Купата Лудогорец, както и на заключителния втори полуфинал снощи между разградчани и Черно море. Специалистът бе лаконичен, че няма какво да се коментира, тъй като е безспорна класата на 11-кратния шампион на България. Янчев сподели, че след класирането за финала /в инфарктния мач срещу Локо София/, им е паднал товар от плещите. „Вярвам, че ще се представим добре и дай, Боже, Купата да е наша!“, пожела си специалистът.