Николай Панайотов: С футболистите, които имаме, задължително трябва да играем атакуващ футбол

Николай Панайотов: С  футболистите, които имаме,  задължително трябва да играем атакуващ футбол

На специална пресконференция в Пресклуб „България“ новият  старши треньор на  ЦСКА 1948  Николай Панайотов обяви, че кредото му е основано на атакуващия футбол.

“Радвам се, че имам възможността да водя отбора на ЦСКА и благодаря на ръководството за доверието. За предстоящия двубой с Етър в съблекалнята  на ЦСКА има доста качествени футболисти и за всеки един треньор, който работи с тях, му се иска да се представят по най-добрия начин. Докато има нужда от мен, ще работя. На първо време целта е отборът да се представи по най-добрия начин срещу Етър. Трудно е още да се каже дали са свикнали – както е неочаквано за тях, така е и за мен“, каза Панайотов пред репортерите и  добави, че  се опитва да има настроение в съблекалнята и да постигне победа.

„Нямам опит, но всеки треньор си има цели, естествено. С времето ще покажем дали ще успеем да ги постигнем. Имаме проблеми с Джонатан и Жека, които са трайно контузени. Останалите са в добро състояние. С оглед на футболистите ни, задължително е да играем атакуващ футбол, привърженик съм на този тип футбол“, поясни Панайонов и подчерта, че се надява момчетата да си повярват, че могат, че има изключително качество в отбора и  трябва да играят атакуващо. „Идвам в помощ, разговарям с футболистите да намерим добро решение за тях и да успеят да излязат мобилизирани за следващия мач. Не мога да давам оценки на колегите, които са били преди мен”, заключи Николай Панайотов.