ЦСКА 1948 очаква да продължи победния си ход

ЦСКА 1948 очаква да продължи победния си ход

  „Очакванията са ми да играем както в предишния мач, /б.а. победа срещу Етър с 1:0/ дори и по-добре“, заяви днес в пресклуб „България“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди гостуването на отбора на стадион „Славия“ в 7-ми кръг от първенството в efbet Лига. С увереност, че успехът ще е на страната на червените говори и полузащитникът от Бразилия Талис Енрике: „ Очаквам добре да играем и да вземем трите точки“. 

   Наставникът и играчите  не се успокояват с мисълта, че в последно време „Славия“ бележи слаби резултати. Белите играят пред собствена публика и това винаги затруднява опонента, категоричен е Н. Панайотов. „Трябва да играем добре, за да спечелим“, подчерта треньорът, за когото това ще бъде трети мач начело на първия отбор. Талис е съвсем сигурен, че „мач с мач не си приличат и трябва да играем нашата игра, независимо в каква ситуация е Славия“.  Легендата Бакеро, който дойде от Барселона в Славия, не смущава футболистите на ЦСКА 1948, защото „всеки подкрепя своя отбор“,  смята Н. Панайотов. Треньорът заяви, че няма конкретно поставена задача, освен отборът да играе добре, с което ще дойдат и резултатите. Със сигурност ЦСКА 1948 има потенциал да бъде първи в крайното класиране, добави Панайотов.

Талис сподели, че адаптацията му в отбора върви добре, има и други негови сънародници в състава, което го улеснява. Бразилецът е амбициран заедно със съотборниците си да направят много силен сезон.