Старши треньорът на ЦСКА 1948 ще променя отбора

Старши треньорът на ЦСКА 1948 ще променя отбора

„Давам всичко от себе си да променя облика на отбора“, заяви днес в пресклуб „България“ Николай Панайотов в навечерието на мача на гостуващия ЦСКА 1948 срещу Ботев Враца в 12-и кръг от първенството в efbet Лига.  Младият наставник очаква да се поздравят с 3-те точки. В последните 3 кръга играчите записаха  загуба срещу ЦСКА-София и две равенства срещу Черно море и Берое. 

В началото  на сезона ЦСКА 1948 обяви, че ще гони шампионската титла, в момента е на 7-мо място във временното класиране.  „Има мачове до края на сезона, отборът няма да спре да се бори“, каза Н. Панайотов.  Той допълни, че след всеки мач правят с футболистите подробен анализ.  ЦСКА 1948 разполага с достатъчно играчи и с оглед на вътрешната конкуренция на всеки треньор ще му е трудно с подбора, но всеки един трябва да заслужи титулярното си място, подчерта Н. Панайотов.  

„Когато има пауза с националния отбор, ние работим  много, но основната група от отбора тогава я няма“, сподели още старши треньорът на ЦСКА 1948.  Той чувства подкрепата на клубното ръководство, но няма намеса в пряката му работа. „Никой не ми дава съвети и мисля, че не е редно да го прави“, завърши наставникът.