17-годишният Симеон Василев-ЦСКА 1948: Ще победим Ботев Пловдив

17-годишният Симеон Василев-ЦСКА 1948: Ще победим Ботев Пловдив

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде традиционната пресконференция преди мача с Ботев Пловдив в Пресклуб „България“. В нея участва и младият нападател на „червените“ Симеон Василев.

„Очаквам да направим добър мач с Ботев Пловдив, който е в подем. Надявам се да се представим на нужното ниво, за да спечелим“, каза Панайотов.

„Нашите планове няма какво да ги промени. Ние се готвим за мача, без значение кой футболист ще излезе на терена. Дали с Ивелин Попов, или не, няма значение за нас. Ботев имат добри нападатели“, добави той.

„В атака отборът разполага с доста силни и бързи футболисти, добър централен нападател и играе добре в  последните мачове“, каза още наставникът на “червените”.

„Не искам да коментирам отделни клубове. Мачовете в Европа e нормално да са на по-високо ниво. Има и такива резултати. Не е приятно за никой български отбор. С оглед утрешния мач, ще го гледаме. Всеки мач е важно треньорът да гледа съперници и отборите, които са в нашето първенство“, допълни Панайотов.

„Имаме контузени, които вече се възстановят. Джонатан, Жека (Евгений Сердюк), Реян Даскалов и Неделко Пишчевич имат проблеми. Надявам се след паузата да са готови. Пишчевич вече тренира наравно с отбора. Бързо навлиза в ритъм. Надяваме се по време на паузата, ако имаме контрола, да го ползваме“, надява се  треньорът.

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Симеон Василев, който на 24 октомври ще навърши 18 години, е убеден, че ще победят „канарчетата“. Той е доволен от атмосферата в отбора и не се страхува от бързите крила на пловдивчани. „Ще ги изям“, закани се той. Василев все по-често играе  като титуляр и е амбициран да докаже своите качества и умения в предстоящите мачове.