Николай Панайотов: Локомотив Пловдив са лидери в класирането, но се надявам да ги победим

Николай Панайотов: Локомотив Пловдив са лидери в класирането, но се надявам да ги победим

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде традиционната си пресконференция в Пресклуб „България“  преди утрешния двубой от първенството с Локомотив (Пловдив). “Червените” приемат “смърфовете” на стадион “Витоша” в Бистрица.

“Очакванията са като за всеки мач – отборът да изглежда добре, да играе добре, да покаже добър футбол и да се поздравим с трите точки. Положенията, които не успяхме да вкараме предния двубой, искам да ги имаме и в мача срещу Локомотив Пд и да успеем да реализираме гол. Няма значение срещу кой противник играем, гоним си целите, трябва да имаме положителни резултати и отборът да върви напред. Локомотив (Пловдив) играе изключително добър и  бърз футбол, имат добри нападатели и флангови футболисти, ще е труден мач, но ние сме готови“, каза Панайотов пред репортерите и допълни:

„Да, те са лидер в класирането, но ние се надяваме да ги победим в този мач. Не съм аз човекът, който  да коментира работата на колегата Александър Томаш. При него Локомотив има израстване, със сигурност е добър треньор. Ние сме анализирали отбора им, знаем как играят, те са направили сигурно същото, но се надявам  ние да спечелим“, каза Панайотов и подчерта, че  внимателно следи изявите на футболистите  и от втория отбор.

„Връзката ни с втория отбор е голяма. Радвам се за Неделко Пишчевич, доста работи – смятам, че още малко му трябва, за да влезе в необходимото физическо състояние“.

На въпрос дали има кадрови проблеми Панайотов заяви, че  Том Рапнуи и Талис са се възстановили и скоро и те ще започнат да взимат участия в мачовете, а  Реян Даскалов има мускулни проблеми.

На пресконференцията присъства и полузащитникът на ЦСКА 1948 Емил Ценов.

Той сподели очакванията си преди утрешния двубой с лидера в класирането – Локомотив (Пловдив). Халфът е на мнение, че “червените” разполагат с по-класни футболисти и ще стигнат до успех над “смърфовете”.

“Надяваме се да покажем една добра игра, за да зарадваме нашата публика с победа. Трябва да бъдем по-концентрирани пред гола. Съставът ни е достатъчно широк, така че може да използваме достатъчно футболисти в сгъстения цикъл. В центъра на терена, както в повечето мачове, и сега ще е много трудно. Ние сме по-класните футболисти и според мен ще надделеем. Старая се да давам всичко от себе си и, ако треньорите ми се доверят, ще съм най-щастливият човек”, заключи Ценов.