Николай Панайотов: Чака ни тежък мач с Арда

Николай Панайотов: Чака ни тежък мач с Арда

Наставникът на ЦСКА Николай Панайотов даде традиционната си пресконференция в Пресклуб „България“  преди предстоящия двубой от 18-ия кръг от първенството с  Арда /Кърджали/. “Червените” приемат Арда  на стадион “Витоша” в Бистрица в неделя от 12.45 ч. Старши треньорът изрази опасенията си от предстоящите тежки метеорологични условия, които предвиждат метеоролозите, но акцентира, че с времето не може да се бори никой.

„Очакванията ни за мача са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да победим, тъй като е изключително важен мач за нашия тим.  Надявам се да не допускаме грешки като в последния мач и да излезем победители“, каза Панайотов и допълни, че както винаги  преди всеки мач  са направили  анализ на играта на съперника.

„Знаем силните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат или поне така се надяваме. Със сигурност са стойностен отбор, който няма да дойде да бъде победен. Чака ни тежък мач и най-важното е да сме концентрирани от началото, да покажем добро лице и да вземем трите точки. По-малко грешки искаме да направим с оглед последния мач. Те бяха нелепи и ни костваха победата. При 1:0 за нас аз лично не виждах как Пирин ще ни отбележат гол, а реално допуснахме обрат. Надявам се това да не се повтаря, тъй като се губи увереността в отбора и това не е добре за нас“.

Панайотов заяви, че се надява в неделя да не падне много сняг и двата отбора да играят при нормални условия.

„Очаква се сняг през уикенда, надявам се да не вали много, но с  времето не можем да се борим, така че условията ще са еднакви и за двата отбора. Няколко човека са с леки травми, но като цяло по-голямата част от играчите са здрави. Надяваме се да няма контузени, тъй като разчитаме на всеки един футболист“, каза Панайотов и  подчерта, че Александър Тунчев е добър треньор и е впечатлен от  Арда, който показва по-голямо постоянство спрямо миналата година.

„Излизаме един срещу друг с него и всеки си гледа собствения отбор“, заключи НиколайПанайотов.