Николай Панайотов: Ако играем така, както срещу Арда, ще продължим да побеждаваме

Николай Панайотов: Ако  играем така, както срещу Арда, ще продължим да побеждаваме

Старши треньорът на ЦСКА  Николай Панайотов даде традиционната си пресконференция в Пресклуб „България“  преди гостуването на Хебър в Пазарджик от 19-ия кръг на efbet Лига.

„Готвим се за предстоящия мач, надявам се да покажем това лице от последната среща, а дори и по-добро, защото знам, че можем повече“, заяви Панайотов за очакванията си за двубоя и добави, че всеки един отбор може да препъне другия.

„Рецептата е да покажем тази игра от последната среща, да влезем агресивно в мача, да сме по-концентрирани. Знаем на какво сме способни, знаем на какво са способни Хебър, но трябва да излезем мотивирани и да спечелим мача“, каза Панайотов и   коментира какво влияние имат победите върху отбора.

„Всяка една победа носи увереност. Надявам се да  повлияе положително на играчите. Радвам се, че момчетата подходиха изключително сериозно и съм сигурен, че ако играем така, ще продължим да побеждаваме“.

На въпрос как очаква да играят многото футболисти на Хебър, които преди това се състезаваха за „червените“, Панайотов отговори:

„Аз лично с тези момчета не съм работил. Сигурно са добри футболисти и съм убеден, че срещу нас ще се хвърлят и ще дадат най-доброто от себе си. Ако не подходим сериозно, ще имаме проблеми, подчерта Панайотов, а на въпрос  дали е предимство за Л. Пенев, че познава добре отбора на ЦСКА, отговори:

 „Всеки треньор си готви различно отборите. Преди всеки мач има анализиране на другия отбор. Дали ще е плюс за него и неговия отбор да ни познава по-добре, зависи от нашето представяне, не мога да го коментирам“, завърши младият наставник на „червените“.

На пресконференцията присъства и халфът на ЦСКА Неделко Пишчевич, който подчерта,  че е много щастлив, след като в миналия кръг вкара първия си гол за отбора, разписвайки се при успеха с 3:0 срещу Арда в Кърджали.

„„Много съм щастлив. Това е първият ми гол за ЦСКА. Това значи много за мен. Три месеца бях контузен и ми е много драго, че мога да играя и да съм по-добър“, заяви Пишчевич и допълни, че в тима има  много добри футболисти и той вече се чувства по-комфортно.

 „Треньорът ми помогна да се върна по-бързо на терена. Голмайсторът Чочев  също ми помага и с него се чувствам доста уверен, той  наистина е много добър футболист“, каза Пишчевич  за адаптацията си в отбора след  контузията, която лекуваше дълго време и  разкри  на кои позиции предпочита да играе: „По-добър съм на позиция 6, но мога да играя и като осмица“, заключи Пишчевич.