ВТОРНИК, 30.7.19 г. 11.00 ч. – ДЖУДО – ПРЕМИИ ЗА МЕДАЛИСТИТЕ СЛЕД ГОЛЕМИЯ УСПЕХ /СРЕБЪРЕН И БРОНЗОВ МЕДАЛ/ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО И ВТОРО МЯСТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ МЛАДЕЖКИ ОЛИМПИЙСКИ ФЕСТИВАЛ В БАКУ:

ВТОРНИК, 30.7.19 г. 11.00 ч. – ДЖУДО – ПРЕМИИ ЗА МЕДАЛИСТИТЕ  СЛЕД ГОЛЕМИЯ УСПЕХ /СРЕБЪРЕН И БРОНЗОВ МЕДАЛ/ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО И ВТОРО МЯСТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ МЛАДЕЖКИ ОЛИМПИЙСКИ ФЕСТИВАЛ В БАКУ:

11.00 ч. – ДЖУДО – ПРЕМИИ ЗА МЕДАЛИСТИТЕ  СЛЕД ГОЛЕМИЯ УСПЕХ /СРЕБЪРЕН И БРОНЗОВ МЕДАЛ/ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО И ВТОРО МЯСТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ МЛАДЕЖКИ ОЛИМПИЙСКИ ФЕСТИВАЛ В БАКУ: ВРЪЧВАНЕ НА ПРЕМИИ ОТ БФ ДЖУДО НА МЕДАЛИСТИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ И ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ МЛАДЕЖКИ ОЛИМПИЙСКИ ФЕСТИВАЛ В БАКУ. С УЧАСТИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА ДОЦ. РУМЕН СТОИЛОВ, ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА ДАМЕ СТОЙКОВ, ТРЕНЬОРА ВАСИЛИЙ БАЛАБАН И СЪСТЕЗАТЕЛКИТЕ АНАСТАСИЯ БАЛАБАН И ЛИДИЯ БРЪНЧЕВА.

*БФ Джудо е единствената федерация, която със собствени средства премира всеки медал от голямо международно състезание при мъже и жени, юноши и девойки.