ПОНЕДЕЛНИК, 26.08.19 г. 11.00 ч. – ВОДНИ СПОРТОВЕ – МЕЖДУНАРОДНА КАМПАНИЯ „СПОРТЪТ Е ПО-ДОБРО РЕШЕНИЕ“/СРЕЩУ АГРЕСИЯТА И ЗА СОЦИАЛНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ/ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА:

ПОНЕДЕЛНИК, 26.08.19 г. 11.00 ч. – ВОДНИ СПОРТОВЕ – МЕЖДУНАРОДНА  КАМПАНИЯ  „СПОРТЪТ Е ПО-ДОБРО РЕШЕНИЕ“/СРЕЩУ АГРЕСИЯТА И ЗА СОЦИАЛНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ/ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА:

11.00 ч. – ВОДНИ СПОРТОВЕ – МЕЖДУНАРОДНА  КАМПАНИЯ  „СПОРТЪТ Е ПО-ДОБРО РЕШЕНИЕ“/СРЕЩУ АГРЕСИЯТА И ЗА СОЦИАЛНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ/ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА МЛАДЕЖКИ ЛИДЕРИ ОТ  МЕЖДУНАРОДНАТА  КАМПАНИЯ „СПОРТЪТ Е ПО-ДОБРО РЕШЕНИЕ“  , ОРГАНИЗИРАНА ОТ КЛУБА ПО ВОДНИ И ГРЕБНИ СПОРТОВЕ В ТИХИ И БЪРЗИ ВОДИ „ПРЕОБРАЖЕНИЕ“ – ХАСКОВО СЪС  СЪДЕЙСТВИЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА.  С УЧАСТИЕТО НА  СЪСТЕЗАТЕЛИ И ТРЕНЬОРИ ОТ УКРАЙНА, СЪРБИЯ, СЕВЕРНА  МАКЕДОНИЯ, РУСИЯ, ТАДЖИКИСТАН И БЪЛГАРИЯ.   ЧУЖДЕСТРАННИТЕ УЧАСТНИЦИ СА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, А ЧАСТ ОТ ТЯХ  МЛАДИ ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ  И ЩЕ СПОДЕЛЯТ СВОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ИЗВОДИ ОТ ПЪРВОТО СИ ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФИНАНСОВАТА ПОМОЩ ОТ ММС.