ПЕТЪК,8.7.22, 13.00–ФУТБОЛ–ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ПРЕДИ МАЧА ЦСКА 1948-ЛЕВСКИ

ПЕТЪК,8.7.22, 13.00–ФУТБОЛ–ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ПРЕДИ МАЧА ЦСКА 1948-ЛЕВСКИ

13.00 – ФУТБОЛ – ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ПРЕДИ МАЧА ЦСКА 1948-ЛЕВСКИ: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА СТАРШИ ТРЕНЬОРА НА ЦСКА 1948 ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ПРЕДИ МАЧА С ЛЕВСКИ.