Валери Домовчийски: Първенството е равностойно, само Лудогорец, Левски и ЦСКА имат шанс за титлата

Валери Домовчийски: Първенството е равностойно, само Лудогорец, Левски и ЦСКА имат шанс за титлата

На специална церемония в Пресклуб „България“  нападателят на Ботев Враца Валери Домовчийски    бе награден за Играч № 1 на VII  кръг на efbet лига. За двата си гола срещу Етър, с който Ботев спечели с 2:1, той получи 7 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 19 футболни треньори и специалисти. Марко Перван (Ботев Пловдив) има  6 гласа,  Найджъл Робърта (Левски)  е  с 4 гласа, а Георги Петков (Славия) получи 2 гласа.

Домовчийски благодари на всички, които са гласували за него и заяви, че е доволен от победата над Етър.

„Радостно е, че успяхме да вземем първа победа вкъщи и зарадвахме нашите фенове. Мачът беше тежък и както можеше да спечелим, така и да загубим. Миналата година също не започнахме по най-добрия начин, но през тази има малко подобрение. Надявам се да вървим нагоре. Срещу Лудогорец ще направим всичко възможно да се възползваме от това, че ще играят в евротурнирите. Дано да се преборим и да успеем да вземем нещо”, допълни капитанът на Ботев Вр  и добави:

„В отбора дойдоха доста нови момчета, някои ни напуснаха. Има още какво да се желае и да  подобряваме, най-вече във фаза защита. Целта ни, разбира се, е да спечелим  повече точки  и да  запазим мястото си в efbet лига. Задачата ми е да вкарвам голове и да помагам на отбора. Като изключим първите три отбора, първенството е равностойно и всеки може да победи всеки”, заяви Домовчийски и подчерта, че според него освен Лудогорец, Левски и ЦСКА никой друг отбор не може да се включи в битката за титлата.

Накрая той пожела успех на бившия си клуб Левски в дербито с ЦСКА: „Дано Левски победи, без значение с какъв резултат”, заключи Домовчийски.