Любослав Пенев: Нямаме контузени играчи, излизаме за победа срещу Пирин

Любослав Пенев: Нямаме контузени играчи, излизаме за победа срещу Пирин

Старши треньорът на ЦСКА 1948  Любослав Пенев даде редовната си пресконференция в Пресклуб „България“  преди мача  с Пирин Благоевград  от 17-ия кръг в efbet лига.   Утре двата тима се изправят един срещу друг в 15:00 часа на стадиона в Бистрица, а наставникът на “червените” заяви, че няма кадрови проблеми в своя отбор.

“Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци, но мен ме интересува моя отбор. Целта ни е победа във всеки мач, такава ще бъде настройката и за утрешния двубой. Всички в отбора са здрави и на разположение, имаме още една тренировка и очакваме мача”, каза Пенев и добави:

„Всеки отбор може да ни изненада. Не знам какво са тренирали. Аз залагам на това, което можем ние и трябва да покажем и да приложим, за да спечелим трите точки. Във всички мачове, в които участваме, искаме да побеждаваме“.

Пенев  лаконично коментира и  решението  на БФС петима от родните ни съдии да бъдат със спрени права.

“Решението на Михайлов не съм го чел за тези петима съдии. Може да има бушони, които са изгорели и да не са наказани точно тези, които трябва“ заяви Пенев  и уточни, че е гледал мача на Лудогорец с Рома в последната среща от  групите на Лига Европа..

„Гледах Рома – Лудогорец, защото ми е интересно. Това е по-следващият ни съперник от първенството. Ще бъда много лаконичен. Срещнаха се два силни отбора, от които единият победи. Това мога да направя като коментар за вчерашния мач“, продължи наставникът на ЦСКА 1948 и заяви, че не е забелязал транспаранта, издигнат от феновете на ЦСКА 1948 по време на мача с Левски, заради който клубът бе глобен с 2000 лева.

“Нашата публика не е многобройна и сигурно бие на очи в сравнение с другите. Не съм забелязал плаката, който нашите фенове са издигнали”, заключи Пенев.