Тодор Янчев: Ще се борим за добро представяне и за Купата на България, и в първенството

Тодор Янчев: Ще се борим за добро представяне и за Купата на България, и в първенството

На специална пресконференция в Пресклуб „България“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори за предстоящия двубой с Ботев Пд от 25-я кръг на efbet лига, както и за двата мача с Локомотив Сф  на полуфиналите за Купата на България. Преди около месец в мач за шампионата „червените“ победиха „железничарите“  с 6:0

„Във финалната четворка на Sesame Купа на България няма слаби отбори и всеки иска да се класира на финал. Изтеглихме Локомотив София, който за мен е много стойностен отбор. Това, че за първенството сме ги победили, няма нищо общо с предстоящите мачове. Всеки иска да се класира на финал, така че няма да видим този Локомотив от преди няколко седмици. Те победиха и Лудогорец, и Левски, така че ни очаква здрава битка”, заяви Янчев.

Sesame Купа на България дава възможност  за класиране в евротурнирите, което е голямата цел на “червените” до края на сезона. ЦСКА 1948 има големи шансове да стигне до евроквотите и в първенството. Янчев заяви, че няма приоритети между Купа и първенство. Тимът ще  гони своята цел и тя е участиев  евротурнирите. В понеделник от 20:00 часа ЦСКА 1948 ще играе с Ботев Пд от 25-я кръг на първенството.

“Поредният двубой от шампионата настъпва и съперникът е сериозен. След мача с Арда за Купата на България вече сме изцяло на вълна първенство и се подготвяме за Ботев. Очакваме да продължим да играем добре и в този двубой. След мача с Арда нямаме контузени, връщат се двама наказани играчи и се радвам, че имам по-голям избор. Ботев Пловдив е един от водещите и добри отбори в efbet лига. Треньорът им е нов, но той имаше възможност да работи с отбора по време на паузата. Мисля, че те са подобрили значително играта си и ще срещнем сериозен отбор“, заключи Янчев.