Тодор Янчев: Искам да продължим добрата си серия и срещу Локомотив Пд

Тодор Янчев: Искам да продължим добрата си серия и срещу Локомотив Пд

Старши треньорът на ЦСКА 1948  Тодор Янчев даде традиционната си пресконференция в Пресклуб  „България“  преди двубоя на тима му с Локомотив Пд   от 27-я кръг на efbet лига, който ще се играе  в събота в 19.30 ч. Янчев заяви пред репортерите, че отборът му е изцяло фокусиран върху предстоящия двубой, а едва след него ще се мисли за полуфинала за Купата на България.

„Изправяме се срещу един от водещите отбори у нас. Както и да погледнем, Локомотив Пловдив винаги е бил сред топ отборите в България, както и този сезон. Очакваме сблъсък между два силни отбора, които играят хубав футбол. Изцяло фокусът ни е към предстоящия мач срещу Локомотив. Той е на дневен ред. Искаме да се представим добре и да продължим добрата си серия. Има време до мача за Купата на България – за полуфинала с Локомотив София ще мислим от събота вечер“.

Наставникът на „червените“ заяви, че не се успокоява, че ЦСКА 1948  е увеличил преднината си с две точки пред четвъртия в класирането – Левски.

„Ние гледаме нашия отбор и искаме да си свършим работа. Нашата цел е да си увеличим точковата разлика и дай Боже да я постигнем“.

Янчев добави, че има проблеми с някои играчи. Симеон Петров е наказан. Трайно контузен е Джонатан, който тази седмица претърпя операция.  Бидунга все още има здравословни проблеми и се надява по-бързо да се върне в строя.

На пресконференцията присъства и халфът на ЦСКА 1948 – Парвизджон Умарбаев. Националът на Таджикистан е бивш играч на утрешния съперник на “червените” – Локомотив Пд. 

“Тренирахме много добре през седмицата. Готови сме за утрешния двубой и се надявам да вземем трите точки с добра игра. Изкарах в Локомотив Пловдив шест прекрасни години, но вече съм част от ЦСКА и давам всичко от себе си. Искам да печелим всеки мач и предстоящият не прави изключение.  В Пловдив бях най-близък с Бирсент Карагарен, а той вече е при нас. Все още поддържам връзка с две-три момчета от сегашния отбор на Локомотив”, заяви Умарбаев.