Тодор Янчев: Очаквам оспорвани мачове в полуфиналите за Купата на България

Тодор Янчев: Очаквам оспорвани мачове в полуфиналите за Купата на България

На специална пресконференция в Пресклуб „България“ старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че предстоящите два полуфинални мача с Локомотив София  за Купата на България няма да имат нищо общо с шампионатния мач срещу този съперник миналия месец, в който “червените” спечелиха с 6:0.

“На този етап от турнира няма слаби отбори. Всеки е заслужил своето място на полуфиналите. Очаквам оспорвани мачове, по-добрият ще победи. Победихме Локомотив с 6:0 в efbet лига, но този мач е в историята и няма да има нищо общо с предстоящите два. Въобще не си мислим, че като сме ги победили с 6:0 в предния мач и сега всичко ще мине по мед и масло”, каза Тодор Янчев  за първия полуфинал с Локомотив утре от 18.30 ч. и допълни:

„Изцяло сме  съсредоточени върху предстоящите сблъсъци. Възможно е да видим всеки един на терена. Тези от втория отбор, които заслужават, ще бъдат качени в първия отбор. Същото важи и за играчите, които са в първия отбор. Ако не показват добра игра, ще бъдат свалени. Винаги е хубаво да разполагаш с ядро от играчи, които са постигали успехи. Това се предава на целия отбор“. 

Срещата поради контузия ще пропусне голмайсторът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев.

“Ивайло  няма да играе в предстоящия мач, имаме  проблеми с още един-двама състезатели. Но това са нормални неща от футболния живот”, каза Янчев и заключи:

“Когато поех отбора бях наясно какви са целите. Играчите също живеят с тази идея да играят финал. За първи път в историята на клуба достигаме до такъв етап на турнира. В първенството сме в тройката и там гоним класиране, даващо ни право да играем в евротурнирите, където е солта на футбола”,.