Георги Чорбаджийски: Наградата означава много за мен, искам ЦСКА да стане шампион!

Георги Чорбаджийски: Наградата означава много за мен, искам ЦСКА да стане шампион!

На специална церемония в Пресклуб „България“ нападателят на ЦСКА София Георги Чорбаджийски бе награден за Играч №1 на втория кръг в efbet лига. За дебютния си гол за ЦСКА, с който „армейците“ победиха Хебър с 3:1, Чорбаджийски  получи 8  гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори и специалисти. Хасими Фадига (Левски), който  вкара 2 гола за победата над Ботев Вр с 4:0, получи 5 гласа, Исмаил Иса (Черно море), който  вкара първия гол за победата над Септември с 2:0, има  3 гласа,  а Станислав Шопов (ЦСКА София)  и Мартин Петков (Левски) получиха по  1 глас.

След награждаването Георги Чорбаджийски  благодари на всички, които са гласували за него и заяви:

„Тази награда значи много за мен, означава, че се трудя, означава, че трудът ми е оценен. Не мисля, че съм направил кой знае какво, имам още много да работя. Във всички мачове досега работих за този първи гол. Първият е изключително важен, защото е началото на всичко. Ако имаше фенове и стадионът беше пълен, това попадение щях да го почувствам още по-присърце. Всички в отбора чакаме феновете с нетърпение. Когато те се завърнат, ние ще даваме всичко за тях и ще им показваме какво можем.“, сподели младият футболист пред репортерите и подчерта, че се чувства добре под ръководството на треньора Томислав Стипич.

„Той е голям професионалист. За мен е много добър психолог и мотиватор. Мотивира ни абсолютно всички в отбора. Понякога работи допълнително с нас – младите футболисти. Ако има нещо неясно, винаги ни обяснява“, сподели Георги Чорбаджийски.

За предстоящия двубой със Спартак Вн той каза:

„Очаквам срещу Спартак Варна да покажем същата, а и по-добра игра и да излезем да се поздравим с успех. Целта пред мен е да се раздавам, да давам всичко за успеха на отбора. А целта пред ЦСКА винаги е била първото място. Надявам се да станем шампиони“, завърши Георги Чорбаджийски.