Футболистът на месец март Али Соу: ЦСКА ще играе да спечели всички мачове до края на сезона и да завоюва титлата и Купата на България.

Футболистът на месец март Али Соу: ЦСКА  ще играе да спечели всички мачове до края на сезона и да завоюва титлата и Купата  на България.

Голмайсторът на ЦСКА  Али Соу бе награден в Пресклуб „България“ за Футболист на месец март в традиционната анкета на Пресклуба сред спортните медии и редакции. Соу спечели убедително анкетата, след като получи 11 гласа от участвалите в допитването 19 медии. Втори с 4 гласа е Димитър Илиев /Локомотив Пд/, Даниел Младенов /Етър/ е с 3 гласа, а една от анкетите е невалидна.

Соу благодари на всички, които са гласували за него, както и на своите съотборници. Той добави,  че отборът ще играе, за да спечели всички мачове до края на сезона и да завоюва титлата и Купата на България.

“Ще опитаме да спечелим всички мачове до края, не само срещу Левски и Лудогорец. Всички срещи са важни. Готови сме за предстоящите мачове. Победата срещу Лудогорец е особено важна, защото  отваря пътя ни за Купата на България. Играем да печелим във всеки един мач“, каза той и добави:

„Опитвам се да давам всичко от себе си, за да побеждаваме.  Готови сме за мача срещу Берое, очаквам да спечелим“

Запитан защо не е приел поканата да играе за националния отбор на своята страна, Соу отговори:.

„Отклоних поканата да играя за националния отбор, защото имах нужда да се концентрирам повече върху мачовете на ЦСКА“, заключи Али Соу.