ПОНЕДЕЛНИК,3.4.23, 10.30-ФУТБОЛ–ЦСКА 1948–ПРЕДИ МАЧА С АРДА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ:

ПОНЕДЕЛНИК,3.4.23, 10.30-ФУТБОЛ–ЦСКА 1948–ПРЕДИ МАЧА С АРДА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ:

10.30-ФУТБОЛ–ЦСКА 1948 – ПРЕДИ МАЧА С АРДА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА СТАРШИ ТРЕНЬОРА НА ЦСКА 1948 ТОДОР ЯНЧЕВ ПРЕДИ МАЧА С АРДА ОТ ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ.