Любослав Пенев: Сердюк ще бъде в групата и ще играе в мача срещу Септември

Любослав Пенев: Сердюк ще бъде в групата и ще играе в мача срещу Септември

Старши треньорът на ЦСКА 1948  Любослав Пенев даде редовната си пресконференция преди мача на „червените“ със Септември от 11-ия кръг в efbet лига. Пенев похвали младия тим на  Септември и подчерта, че Евгений Сердюк ще вземе участие в предстоящия двубой.

„Моето лично впечатление е, че въпреки че са млади, играчите на Септември играят добър футбол. Това е много важно, така може да се оцени работата на треньорското ръководство. Сердюк  е в добро състояние, ще бъде в групата и ще играе. Колко минути – не мога да кажа. Не само той, целият отбор е в добро състояние. В паузата в първенството имаме уредена контрола, ясни са  датата и часът, но не е на дневен ред. Днес имаме тренировка, а утре – важен мач. След това ще мислим за контролата, програмата е направена за тези дни, в които няма мачове“, каза наставникът пред репортерите, а за загубата в предишния кръг от Ботев Пловдив  заяви:

„Веднага след мача с Ботев похвалих момчетата, имаше и хубави неща, но не всичко се получи. Не е тайна, че сме отбор, който създава много голови положения и трябва да успяваме да ги реализираме, но и да сме концентрирани  пред нашата врата. За да израстваме, трябва да вкарваме голове, а като вкарваме,  логично е да побеждаваме”, заключи Пенев.