ПЕТЪК,2.6.23, 13.00-ФУТБОЛ-ЦСКА 1948 ПРЕДИ МАЧА С ЦСКА-СОФИЯ

ПЕТЪК,2.6.23, 13.00-ФУТБОЛ-ЦСКА 1948 ПРЕДИ МАЧА С ЦСКА-СОФИЯ

13.00-ФУТБОЛ-ЦСКА 1948 ПРЕДИ МАЧА С ЦСКА-СОФИЯ: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА СТАРШИ-ТРЕНЬОРА НА ЦСКА 1948 АТАНАС РИБАРСКИ  ПРЕДИ МАЧА С ЦСКА-СОФИЯ– СЪБОТА, 3 ЮНИ, 18.00 ч.